Daruri pentru copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă

 
Copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă au primit daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti din partea unor oameni cu suflet mare. Aceştia s-au alăturat preotului paroh Bogdan Șalariu în campania „Bucură și tu un copil, de Paști!” şi au pregătit pentru copiii beneficiari ai Centrului de zi daruri constând în încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri.
 
Cu referire la această acțiune, părintele Bogdan Şalariu, coordonatorul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă a declarat următoarele: „Îi mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor celor care sunt mereu alături de noi și ne ajută să aducem o rază de bucurie pe chipul copiilor și al vârstnicilor beneficiari ai Centrului nostru de zi. La mulţumim sponsorilor: Domeniile Boieru Ciumbrud, Florida Construct, Pema Electrotehnic, Cosmin Ciucur, Cosmina Mucea, Penitenciarul Aiud (personalul administrativ) şi Casa Județeană de Pensii Alba. Le dorim copiilor beneficiari, părinţilor acestora şi colaboratorilor noştri să aibă parte de Sărbători fericite”.
 
Acest aşezământ social are ca beneficiari 25 de copii din comunitate, care sunt sprijiniţi pentru a nu abandona școala, pentru a-și îmbunătăţi rezultatele şcolare și a-și forma principii şi conduite morale de viaţă. Centrul de zi funcționează printr-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, şi Primăria comunei Hopârta.
 
Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia
 
 
Share