Acțiune umanitară la Casa de tip Familial „Sfântul Ierarh Nicolae” din Târsa

Miercuri, 24 aprilie 2019, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat o vizită copiilor instituționalizați în cadrul Casei de tip Familial „Sfântul Ierarh Nicolae” din Târsa (comuna Avram Iancu). Astfel, cu prilejul Praznicului Învierii Domnului, polițiștii au dus cadouri beneficiarilor din cadrul acestui așezământ.
Copiii au primit biciclete, trotinete, mingi, jucării, rechizite, haine, încălțăminte, alimente, dar și 22 de pomi fructiferi, care au fost plantați în apropierea casei lor, într-o mică livadă, pe care o vor îngriji. Darurile au fost achiziționate din sumele de bani donate de către polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cărora li s-a alăturat personalul Judecătoriei Alba Iulia și Tribunalului Alba, dar și alți oameni inimoși, care au dorit să se alăture campaniei umanitare.
Casa de tip familial din Târsa funcţionează din anul 2001 în cadrul reţelei social-filantropice a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, fiind coordonată de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. În cadrul acestei case, copiii şi tinerii beneficiază de găzduire, hrană, servicii educative, de orientare şcolară şi profesională sau servicii de consiliere socială şi psihologică.
Inspectoratul de Poliție al Județului Alba
Share