Daruri oferite copiilor ocrotiți la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă

Joi, 5 septembrie 2019, câteva persoane binevoitoare din cadrul Fundației „Rotaract” din municipiul Turda au poposit în mijlocul beneficiarilor Centrului de zi pentru copii „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă. Cu acest prilej, oaspeții au oferit fiecărui copil câte un ghiozdan încărcat cu rechizite, daruri necesare tinerilor învățăcei pentru noul an școlar. În continuare, membrii Fundației „Rotaract” au luat masa împreună cu copiii, socializând cu aceștia pe marginea a diferite subiecte.
Făcând referire la aceste momente de bucurie pentru copiii ocrotiți aici, părintele Bogdan Şalariu, coordonatorul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă, a spus următoarele: „Mulțumesc acestor oameni cu suflet mare pentru ajutorul acordat și pentru frumoasa colaborare pe care o avem, în urma căreia încercăm sa aducem fericire pe chipul copiilor”.
Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă are ca beneficiari 25 de copii din comunitate, care sunt sprijiniţi pentru a nu abandona școala, pentru a-și îmbunătăţi rezultatele şcolare și a-și forma principii şi conduite morale de viaţă. Centrul de zi funcționează printr-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Primăria comunei Hopârta.
Share