Asociația „Emanoil” organizează o nouă campanie de recrutare a voluntarilor

4 Octombrie 2019

Începând cu data de 1 octombrie 2019, Asociația creștină de tineret „Emanoil”, în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, organizează o nouă campanie de recrutare de voluntari în vederea dezvoltării personale, a capacitării abilităților tinerilor, precum și a desfășurării unor proiecte de voluntariat. În acest sens, prin intermediul voluntarilor asociației, se desfășoară o amplă acțiune de promovare a activităților de voluntariat, precum și a roadelor voluntariatului, atât în mediul online (Facebook, Instagram, Snapchat), cât și „offline”, prin sălile de clasă ale liceelor din Alba Iulia sau, pur și simplu, în grupurile de prieteni.

Campania intitulată „Căutăm voluntari” este interesată de recrutarea în activitățile de voluntariat și desăvârșire personală a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani, al căror domiciliu este în municipiul Alba Iulia sau în imediata apropiere a orașului. Voluntariatul este cea mai mare și cea mai accesibilă șansă pe care oricine o are la îndemână. De la cele mai mici acțiuni până la amplele proiecte de voluntariat, această „activitate-minune” produce schimbări imediate și de durată atât la nivel personal, cât și comunitar. Prin voluntariat putem crea o lume mai curată, la propriu și la figurat, și o societate care să răspundă într-adevăr nevilor noastre.

Cei care se înscriu la activitățile Asociației „Emanoil” vor putea face parte dintr-un grup unit ale cărui obiective vor fi normate participativ. În fiecare săptămână, se va desfășura o întâlnire internă „de lucru”, iar activitățile care vizează beneficiari externi grupului vor fi presărate pe întregul an calendaristic, în funcție de preferințe. Prin întreaga activitate a asociației se urmărește atingerea nevoilor tuturor membrilor și dezvoltarea lor personală ca parte a procesului de desăvârșire. Acțiunile desfășurate deja pot fi urmărite pe pagina de Facebook a asociației (Asociația Emanoil), iar înscrierile pentru interviul de recrutare se pot face numai prin completarea formularului, accesând până la data de 15 octombrie următorul link: https://tinyurl.com/EMNyouth.

Teofil Mihail Slevaș
Președinte Asociația „Emanoil”


Share