Proiecția de film în aer liber „Filmanoil”, organizată în parohia Alba Iulia – Cartier Nou II

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, joi, 25 iunie 2020, începând cu ora 21:00, în curtea bisericii „Arca Noetică” din parohia Alba Iulia – Cartier Nou II (Micești), a avut loc proiecția de film în aer liber „Filmanoil”. Programul a debutat cu primirea participanților și turul bisericii „Arca Noetică”, după care a avut loc proiecția propriu-zisă a filmului „De neînvins”.

În tot acest timp, zecile de tineri prezenți au putut gusta din darurile oferite de către parohia Alba Iulia – Cartier Nou II. Dominată de euforia revederii și bucuria împlinirii dorului de a fi din nou împreună, întreaga seară s-a desfășurat într-o atmosferă aparte de prietenie și familiaritate, sub ochii icoanei Mântuitorului.

Acest eveniment deosebit a fost organizat de către Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, în colaborare cu parohia Alba Iulia – Cartier Nou II, cu sprijinul DC Entertainment și prin implicarea voluntarilor Asociației Emanoil. Pe această cale, mulțumim tuturor celor implicați în buna desfășurare a evenimentului și mai ales tinerilor și părinților acestora care au fost alături de noi mai bine de două ore.

Teofil Mihail Slevaș
Președinte Asociația „Emanoil”

Share