Acțiune de ecologizare realizată de echipa ASCOR Alba Iulia în Cheile Aiudului

Sâmbătă, 18 iulie 2020, începând cu ora 10.00, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia a realizat o amplă acțiune de ecologizare în Cheile Aiudului.

Sâmbătă, 18 iulie 2020, începând cu ora 10.00, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia a realizat o amplă acțiune de ecologizare în Cheile Aiudului. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Aiud și Primăria comunei Livezile, la acțiune luând parte 30 de membri ai ASCOR Alba Iulia. Alături de tinerii studenți s-a aflat și jurnalista Andreea Bogdan care a acceptat cu mult entuziasm propunerea de a lua parte la acest demers. De asemenea, printre cei prezenți s-au aflat părintele Ioan Bogdan, protopop al Aiudului, domnul Horațiu Han, primarul comunei Livezile, părintele Răzvan Țârău, preot al parohiei Livezile, și părintele Virgil Filimon, preot al parohiei Izvoarele.
Participanţii la acţiunea de curăţenie, echipaţi cu mănuşi şi dotaţi cu saci menajeri, au format mai multe grupe, reușind astfel să desfășoare activitatea într-un mod optim și eficient. Prin intermediul acestei activități din Cheile Aiudului – zonă care oferă una dintre cele mai spectaculoase priveliști din județul Alba –, ASCOR Alba Iulia a continuat șirul acțiunilor de ecologizare derulate în zonele limitrofe ale localităților. În buna desfășurare a evenimentului s-au implicat în mod deosebit studenții Adrian Bândean și Alexandru Graur, vicepreședinții ASCOR Alba Iulia. La finalul acțiunii, în cadrul unei agape frățești organizată în aer liber, a avut loc un minirecital de muzică folk al artistului Marius Moga, solistul trupei „Melodis” din Aiud, acesta fiind acompaniat de către tinerii studenți.
Foto credit: Daniel Andreika
Share