Activitatea interactivă „Bike challenge”, organizată de către Protopopiatul Ortodox Alba Iulia

Organizat de către Protopopiatul Ortodox Alba Iulia, „Bike challenge” este un eveniment „marca Emanoil” și vine sub forma unei activități unice desfășurate aproape în totalitate pe biciclete. „Bike challenge” provoacă la distracție și aventură tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 ani în ceea ce se dorește a fi o sărbătoare a bunei dispoziții.

Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 12 septembrie, în intervalul orar 11.00-18.00, pe traseul Alba Iulia – Totoi, și își propune să impresioneze și să scoată din zona de confort prin provocările pe care le lansează pe parcursul traseului. Astfel, fiecare kilometru va fi marcat cu o provocare deosebită care să dureze până la atingerea următorului kilometru, iar anumite puncte vor fi marcate printr-o serie de provocări mai consistente, mai antrenante.

Așteptăm cu drag și dor pe toți aceia care vor să-și readucă aminte „ce fain” e să fii împreună și îi asigurăm de respectarea normelor de distanțare socială și siguranță fără a-i priva însă de bucuria comuniunii. Mai multe detalii și informații se găsesc în evenimentul facebook „BIKE CHALLENGE” sau în formularul de înscriere (disponibil aici).

Asociația „Emanoil” este o asociație creștină de tineret care desfășoară activități în scopul desăvârșirii personale a tinerilor și copiilor, sub streașina bisericii, într-un context „diferit”, folosindu-se de instrumentele educației non-formale în vederea învățării experiențiale. Prin proiectele sale, Asociația „Emanoil” dorește formarea unei noi generații de lideri creștini și responsabili.

Teofil Mihail Slevaș
Președinte Asociația „Emanoil”

Share