Nouă apariţie editorială

22 Iulie 2014
La Editura Andreiană din Sibiu, a apărut recent cel de-al doilea volum din „Trilogia crizelor morale după revelaţiile biblice“, volum în care Părintele Aurel Sas, adună o serie de articole pe tema încălcării Legilor divine şi a efectelor devastatoare asupra întregului univers pe care le are îndepărtarea omului de Dumnezeu.

Acest al doilea volum al trilogiei realizate de părintele Aurel Sas este o reflecţie profundă asupra mai multor texte din Sfânta Scriptură, în care sunt arătate consecinţele îndepărtării de Dumnezeu şi de Legile Sale lăsate pentru omenire şi pentru univers. Autorul subliniază încă de la început că acest al doilea volum al trilogiei are ca scop conştientizarea cititorilor asupra păzirii credinţei şi a mesajului revelat din Sfintele Scripturi.

În capitolele lucrării, părintele Aurel Sas adună reflecţii despre alte teme actuale, cum ar fi: „Persecuţia şi alungarea creştinilor din Orientul Mijlociu“, „Dezastrele din familie sunt tot urmarea păcatelor“, „Vorbirea lui Dumnezeu prin fenomenele naturii“, „De ce pier ţările?“, „Biserica cheamă tinerii şi vârstnicii la Taina Cununiei“, „Blestemul pământului adus de păcatele oamenilor“, „Despre păcatul trufiei“ sau „Pedeapsa cu moartea a conducătorilor necredincioşi“.

Volumul se încheie cu un îndemn al autorului către cititori de a se ruga zilnic. Aceasta pentru că toate sunt posibile celui ce se roagă şi poartă cartea de rugăciuni cu el.

Ne informează ziarul Lumina
Share