Evanghelia în fiecare casă

5 Septembrie 2014
Pe 29 august, la sediul școlii duminicale din Catedrala Sfântul Vladimir – Cherson, a avut loc o conferință de presă dedicată campaniei pe termen lung intitulată "Evanghelia în fiecare casă", organizată de Protopopiatul Sevastopol cu sprijinul reprezentantului Președintelui Federației Ruse în Crimeea, municipalitatii și fondului de caritate "Crimeea ortodoxă".

Toți cei care sunt botezați, căsătoriti, toată lumea care vine la biserici, copii, militari, vor primi această carte. Aceasta este temelia vieții noastre, ghidul lui Dumnezeu pentru fiecare creștin. Sunt deja șase ani, de cand am condus campania "O icoană în fiecare casă", în care au fost distribuite aproape 300.000 de icoane, ajunse aproape in fiecare casă. Cartea va fi, de asemenea, distribuită în toate parohiile, atât în oraș cât și în sate.

Campania a fost deschisă pe 31 august, în Catedrala Sfântul Vladimir din Cherson. În plus, unele dintre cărți a fost deja trimise refugiaţilor din sud-estul Ucrainei. O altă parte a fost livrata provinciilor Donețk și Lugansk din Ucraina".

- informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe [http://www.lonews.ro/stiri/educatie-cultura/15255-toti-cei-care-sunt-botezati-casatoriti-sau-vin-la-biserica-vor-primi-gratuit-o-evanghelie.html]
Share