Întâlnirea tinerilor din Protopopiatul Luduş

13 Octombrie 2014
Într-o sâmbătă însorită de toamnă tinerii din Protopopiatul Luduş au poposit pentru câteva ore la Centrul de Tineret Sărmaşu, împreună cu Grupul de iniţiativă, închegat de curând. Din acesta fac parte preoţi, profesori, oameni de cultură şi tineri.

Octombrie e luna care ne îndeamnă la meditaţie şi contamplarea minunilor naturii dăruite de Dumnezeu. Cei prezenţi au fost provocaţi să-şi deschidă sufletele înspre înţelegerea importanţei asumării unei relaţii vii cu Dumnezeu, Cel iubitor de oameni. Sufletele tinerilor freamătă de vise şi năzuinţe care îşi găsesc finalitatea într-o relaţie deschisă şi sinceră cu Dumnezeu.

Fiind deja familiarizaţi cu activităţiile specifice unei astfel de întâlniri, tinerii au fost angrenaţi de către membrii Grupului de iniţiativă al protopopiatului Luduş, participând la ateliere de lucru, discuţii tematice şi jocuri socioeducative, punându-se accent pe implicarea nemijlocită a celor prezenţi.

Bucuria comuniunii a fost întregită de un prânz frugal în mijlocul naturii şi a culminat cu o vizită la Sărmăşel, la prima sondă de gaz din România
Share