Târgul Internaţional de Carte şi Muzică

20 Martie 2014
Târgul Internaţional de Carte şi Muzică, devenit un reper cultural al Braşovului pentru luna martie, va reuni anul acesta peste 40 de edituri şi numeroase case de discuri din România. La ediţia din acest an participă şi Editura Andreiana a Arhiepiscopiei Sibiului, care va lansa câteva volume, în prezenţa Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Culturală Libris Braşov, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Judeţean, Camera de Comerţ şi Industrie şi Universitatea „Transilvania“ Braşov, se va desfăşura în perioada 20-23 martie. Târgul Internaţional de Carte şi Muzică de la Braşov este un reper cultural al oraşului.

„La ediţia din acest an a manifestării vor fi peste 40 de edituri şi 60 de standuri cu cărţi din diverse domenii precum: literatură română şi universală, ştiinţe umaniste şi politice, terapie familială şi de cuplu, dezvoltare personală, sănătate şi nutriţie, business, cărţi pentru copii şi carte şcolară, medicină, ştiinţe economice, limbi străine, religie, spiritualitate, cărţi în limbi străine din România, Olanda, Anglia, Ungaria, dar şi case de discuri, expoziţii de artă. Vor avea loc lansări de carte şi albume muzicale, sesiuni de autografe, întâlniri cu cititorii, seri culturale de excepţie“, a spus preşedintele Asociaţiei Libris Cultural Braşov, Virgil Oniţă.

Vor fii lansate volume ca cel foto „Athos. Arhitectură şi spaţiu sacru“, de conf. dr. arh. Teofil Mihăilescu, volum apărut la Editura Universităţii Transilvania Braşov dar si alte lansări de carte, publicaţii şi website susţinute de Filiala Braşov a Uniunii Scriitorilor din România, de edituri din Iaşi, Târgovişte, Braşov, Adjud etc.

In dupa masa acestei zile va avea loc lansarea volumului „Arhitectura în Biblie şi la Sfinţii Părinţi.
Share