Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei

21 Noiembrie 2014
Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, organizează sâmbătă, 22 noiembrie a.c., la Alba Iulia, Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei, unde aproximativ 1000 de tineri din judeţele Alba şi Mureş vor discuta despre provocările spirituale pentru tinerii din zilele noastre. Invitatul special la acest eveniment este Pr. Nicodim Petre de la Iaşi.

Întâlnirea va începe la ora 10.00 cu slujba de Te Deum, oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în Catedrala Ortodoxă din Alba Iulia, urmată de un cuvânt de învăţătură al Ierarhului, adresat tinerilor.

Programul va continua la Pavilionul Mercur, unde va avea loc conferinţa cu tema „Provocări spirituale la adresa tinerilor de azi”, susţinută de Pr. Nicodim Petre, consilier pentru tineret în cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, urmată de un moment artistic, prezentat de tineri liceeni din Alba Iulia, Blaj şi Luduş.

Întâlnirea Anuală a Tinerilor din Eparhia Alba Iuliei se află acum la a patra ediție și reprezintă cel mai important eveniment dedicat tinerilor din judeţele Alba şi Mureş - o încununare a misiunii desfășurate cu şi pentru tineri în anul 2014 de către Centrul Eparhial, preoții parohi şi profesorii de religie.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia
Share