Întâlnire cu reprezentanţii eparhiilor din Mitropolia Ardealului

19 Februarie 2015
La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna“ din Sibiu a avut loc ieri, 18 februarie, o şedinţă consultativă cu reprezentanţii eparhiilor sufragane Mitropoliei Ardealului. Lucrările şedinţei au fost prezidate de Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului. Obiectivul întâlnirii de la Sibiu a fost discutarea ultimelor detalii referitoare la realizarea monografiilor parohiale din toate comunităţile Mitropoliei Ardealului, care vor fi publicate într-un volum la Patriarhia Română.

Şedinţa cu reprezentanţii Arhiepiscopiei de Alba Iulia, Episcopiei Oradiei, Episcopiei Devei şi Hunedoarei şi Episcopiei Covasnei şi Harghitei a avut loc în sala profesorală din cadrul instituţiei de învăţământ şaguniene.

Obiectivul întâlnirii de la Sibiu a fost discutarea ultimelor detalii referitoare la realizarea monografiilor parohiale din toate comunităţile Mitropoliei Ardealului, care vor fi publicate într-un volum la Patriarhia Română.

În cadrul întâlnirii, IPS Mitropolit Laurenţiu a mulţumit Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pentru iniţiativa şi susţinerea acestui proiect editorial de marcă şi i-a îndemnat pe reprezentanţii eparhiali să sprijine intens preoţii de la parohii în realizarea materialelor monografice.

ZIARUL LUMINA [http://www.ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/intalnire-cu-reprezentantii-eparhiilor-din-mitropolia-ardealului]
Share