Seară duhovnicească pentru tinerii liceeni din Alba Iulia

27 Martie 2015
Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Departamentul de Misiune și Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, în colaborare cu Protopopiatul Ortodox din Alba Iulia, organizează o serie de întâlniri duhovniceşti pentru tinerii albaiulieni.

În cadrul acestor întâlniri, tinerii vor găsi prilejul potrivit de a se cunoaște între ei, de a purta dialoguri de suflet cu profesori, preoți și diferite personalități ale vieții publice bălgrădene, în care vor dezbate teme de actualitate religioasă și socială.

Biserica cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” a parohiei Tolstoi din Alba Iulia, păstorită de Pr. Prof. Univ. Dr Mihai Himcinschi va fi mâine, 28 martie, gazda celei de a doua întâlniri a tinerilor liceeni.

Aceste întâlniri oferă tinerilor posibilitatea de valorificare a timpului liber și mijloace pentru identificarea și depășirea obstacolelor pe care aceștia le întâmpină în viața de zi cu zi, ajutându-i să se implice în activitățile religioase, sociale, culturale și filantropice din parohiile lor.

Comitetul de Inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia își dorește o participare cât mai mare a numărului tinerilor de liceu la aceste evenimente, unde pot afla despre bucuria și beneficiul unei vieți curate, trăită în morala creștină.

Din partea Centrului Eparhial, la aceste întâlniri participă Pr. Păunel Juchi, Inspector pentru Misiune și Tineret.
Share