Seară duhovnicească la Târgu Mureş

30 Martie 2015
În această perioadă de post Biserica ne invită la curăţire sufletească şi trupească printr-o intensificare şi mai mare a pregătirii duhovniceşti pentru Înviere.

Pentru a ajunge la o stare duhovnicească îmbunătăţită pe lângă nevoinţe sau înfrânarea de la alimente şi răutăţi, putem apela şi la povăţuirile din cărţile cu specific spiritual şi moral sau putem participa la discuţii despre mântuirea sufletului ori să audiem cuvinte de învăţătură.

Astăzi, 30 martie, Liga Tinerilor Ortodocşi din Târgu-Mureş, tineri preocupaţi şi de frumuseţea şi sănătatea sufletului, vor organiza o seară duhovnicească. Celor care vor participa li se propune o seară de suflet în cadrul căreia se vor întâlni cu Arhipăstorul nostru, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei şi care va susţine o prelegere duhovnicească dedicată tinerilor mureşeni, cu titlul „Trăind în atmosfera protectoare a lui Hristos”.

Evenimentul la care va participa ierarhul nostru se va desfăşura în Catedrala Mică cu hramul „Buna Vestire” din Târgu Mureş de la ora 18.00.
Share