10 ani de apariție neîntreruptă a săptămânalului Lumina de Duminică

16 Octombrie 2015
Anul acesta, săptămânalul Patriarhiei Române, Lumina de Duminică, împlinește 10 ani de apariție neîntreruptă. Primul număr a fost publicat în 16 octombrie 2005, ca supliment de weekend al Ziarului Lumina.

,,La acest moment aniversar prilejuit de împlinirea a 10 ani de apostolat mediatic al săptămânalului ortodox Lumina de Duminică, aducem mulțumire Preasfintei Treimi și pomenim în rugăciune pe toți cei care au ostenit și ostenesc la această lucrare misionară sfântă de cultivare a conștiinței și unității eclesiale românești azi. Aniversarea primului deceniu de apariție neîntreruptă a acestei publicații reprezintă ceasul bucuriei de a vedea roadele cultivate cu iubire smerită, răbdare și jertfelnicie.

Având în suflet această bucurie sfântă, felicităm şi binecuvântăm pe toţi ostenitorii, tipografii, susţinătorii şi cititorii săptămânalului Lumina de Duminică și ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos - „Lumina lumiiÎ (Ioan 8, 12) să le dăruiască tuturor sănătate și mântuire, pace și bucurie, precum și mult ajutor în lucrarea lor misionară prezentă şi viitoare.’’

†Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Mesaj transmis cu prilejul aniversării a 10 ani de apariție neîntreruptă a săptămânalului „Lumina de Duminică”.
Share