A VI-a ediţie a programului „Bucuria darului” pentru persoanele cu dizabilităţi la Alba Iulia

2 Decembrie 2015
Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia organizează cea de-a VI-a ediţie a programului „Bucuria Darului” cu prilejul ,,Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap”, în data de 03 decembrie 2015. Acţiunea va avea loc la Casa de cultură a Studenţilor Alba Iulia, începând cu ora 16.00.

Cu această ocazie sunteţi invitaţi să petreceţi o seară frumoasă dedicată persoanelor cu handicap.

Va avea loc un program de colinde susţinut de Corul Aşezământului Sfântul Meletie din Alba Iulia, format din persoane cu deficienţe de auz şi vorbire şi persoane cu handicap, coordonat de către Părintele Petru Haşegan. În continuare, tinerii Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Alba, ne vor încânta cu un moment coregrafic, iar soliştii vocali Ioan Damian –Asociaţia nevăzătorilor din România, Filiala Alba-Hunedoara şi Hebian Bianca – centrul de Recuperare Neuropsihiatrică Galda, cu bucurie în suflet, vor interpreta câteva colinde.

Ne vom bucura şi de prezenţa Corului Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia, dirijat de către Pr. Prof. Dr. Nicolae Topârcean, şi a Corului Sfânta Ecaterina din oraşul nostru. De asemenea, „Grupul Primavera”, coordonat de doamna prof. Marinela Popa, va interpreta o serie de colinde, iar în încheierea spectacolului, formaţia „Duo Aurae & Robert Gavrilaş” va încânta auditoriul cu melodiile special alese pentru acest moment.

Pe parcursul evenimentului, în holul Casei de Cultură a Studenţilor va avea loc expoziţia de obiecte şi decoraţiuni de Crăciun, confecţionate de persoanele cu dizabilităţi ale Centrului Sfântul Meletie.

La final, în duhul bucuriei şi al comuniunii creştine, cele 250 de persoane cu handicap, atât beneficiari ai Centrului de zi Sfântul Meletie Alba, cât şi din comunitate, vor primi daruri.

Biroul de presă la Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba
Share