Tinerii ortodocși și artiștii interpreți de folclor colindă centrele sociale

22 Decembrie 2015
Grupul de Inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Alba Iulia în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România, organizează miercuri seara, 23 decembrie a.c., o serie de vizite pentru a vesti Nașterea Domnului, prin colind, la centrele sociale de pe raza protopopiatului.

În cadrul acestui eveniment grupuri de tineri voluntari, alături de preoți și artiști interpreți de folclor o să bucure inimile copiiilor și vârstnicilor din centrele sociale din Alba Iulia, Zlatna, Oarda de Jos, Galda de Jos și Cricău cu mesajul colindelor tradiționale.

Pe lângă colind voluntarii o să socializeze cu beneficiarii asistați în centrele sociale amintite, încercând să realizeze un climat cât mai apropiat de cel familial.

Acțiunea completează activitatea socială a protopopiatului prin care parohiile au organizat, în perioada Postului Nașterii Domnului, colecte în bani, bunuri și alimente pentru cele 14 centre sociale din raza administrativă a Protopopiatului Alba Iulia și se dorește a fi o rază de bucurie pentru beneficiarii acestor centre în preajma marelui praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.
Share