Tinerii din Alba Iulia învaţă să susţină viaţa!

29 Martie 2016
Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia, în parteneriat cu parohia Alba Iulia Cetate1, invită tinerii, vineri 01 aprilie, de la ora 18.00, la o seară de socializare.

Activitatea propusă va debuta cu o rugăciune şi apoi tinerii o sa fie împărţiţi pe ateliere de discuţii având ca temă „Susţine viaţa, ca dar de mare preţ!”care vor alterna cu jocuri de dezvoltare personală coordonate de tinerii animatori socio-educativi ai protopopiatului. Acţiunea se va desfăşura la biserica „Cetate 1”, ce se află lângă piaţa Cetate din municipiul Alba Iulia și poartă hramul „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”. Parohia se află sub păstorirea preoților Ilarie Moldovan și Alexandru Moldovan.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia, care prevede, printre altele, organizarea în fiecare lună a unei activităţi pentru tineri în câte o parohie din Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016 Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti.

Preot coordonator,

Tudor Man
Share