Seară duhovnicească la Târgu Mureş

Imaginea a fost ștearsă.În această perioadă de post Biserica ne invită la curăţire sufletească şi trupească printr-o intensificare şi mai mare a pregătirii duhovniceşti pentru Înviere.

Pentru a ajunge la o stare duhovnicească îmbunătăţită pe lângă nevoinţe sau înfrânarea de la alimente şi răutăţi, putem apela şi la povăţuirile din cărţile cu specific spiritual şi moral sau putem participa la discuţii despre mântuirea sufletului ori să audiem cuvinte de învăţătură.

Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi din Târgu-Mureş, tineri preocupaţi şi de frumuseţea şi sănătatea sufletului, a organizat, ieri, 21 aprilie, o seară duhovnicească. Celor care au participat li s-a propus o seară de suflet în cadrul căreia s-au întâlnit cu Arhipăstorul nostru, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei şi care a susţinut o prelegere duhovnicească dedicată tinerilor mureşeni, cu titlul „Ultimele 7 cuvinte ale lui Iisus, rostite pe Cruce”.

Evenimentul la care a participat ierarhul nostru s-a desfăşurat în Catedrala Mică cu hramul „Buna Vestire” din Târgu Mureş de la ora 18.00.

În deschiderea întâlnirii, Corul de copii Theotokos din Alba Iulia, au susţinut un mini-recital de cântece religioase.Imaginea a fost ștearsă.

Share