Slujbă de binecuvântare în Parohia Stânceni

12 Mai 2016
Sâmbătă, 14 mai 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei se va afla în mijlocul credincioșilor din Protopopiatul Reghin. Arhipăstorul nostru va oficia începând cu ora 12:00, slujba de binecuvântare a capelelor mortuare construite în Parohia Stânceni și cele două filii, Neagra și Meștera. Mai multe detalii despre slujirea Ierarhului nostru de sâmbătă de la Stânceni, aflăm de la părintele paroh, Eugen Piti:

Sâmbătă, 14 mai, vom avea parte de vizita Înaltpreasfinţitului Irineu, ca binecuvântare a strădaniei şi a muncii noastre desfăşurată în cei 24 ani de slujire a lui Dumnezeu şi al oamenilor. În cei 24 ani am construit două biserici din temelie şi în ultimii doi ani am construit şi trei capele mortuare în parohia noastră, lucrare care s-a finalizat anul acesta şi ne bucurăm că această încununare a realizărilor se face prin binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Irineu, care va veni în mijlocul nostru să ne binecuvinteze pe noi şi lucrările noastre.

Cu această ocazie îi invităm pe cei ce vor să ne fie alături în aceste momente de sărbătoare pentru parohia noastră. Este un prilej de bucurie sufletească şi înălţare duhovnicească a noastră, a fiecăruia. Să primească Dumnezeu toată strădania şi osteneala enoriaşilor, a sponsorilor şi să aducă har, binecuvântare şi pace între toţi creştinii noştri. Hristos a înviat! şi Dumnezeu să binecuvinteze toţi creştinii noştri!
Share