Slujba de Te-Deum cu ocazia aniversării a 20 ani de la înfințarea Școlii Gimnaziale "Zaharia Boiu"

15 Mai 2016
Mâine, 16 mai, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu va fi prezent la Sighișoara cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfințarea Școlii Gimnaziale "Zaharia Boiu" din municipiul Sighișoara. Ierarhul nostru va oficia cu această ocazie o slujbă de Te-Deum. Mai multe detalii despre slujirea Ierarhului nostru de la Sighișoara, aflăm de la Părintele Protopop Ovidiu Dan:

Ne bucurăm sincer, preoții și bunii credincioși, dar mai ales tinerii sighișoreni, că Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu va fi alături de noi, la Școala Gimnazială Zaharia Boiu, pentru a aniversa împlinirea a 20 de ani de la înființare. În acești ani, inimoșii dascăli au oferit tinerelor generații lumină, învățătură și omenie.

Mulțumim Ierarhului nostru care în grija sa deosebită nu uită pe nimeni, nici pe bunii credincioși, nici pe necăjiții din centrele sociale din municipiul Sighișoara și nici pe tinerii cei ce mâine vor ține la loc de cinste numele neamului nostru românesc și al Bisericii noastre Ortodoxe.

Vă mulțumim din suflet pentru dragostea ce ne-o purtați și pentru jertfa prezenței dumneavoastră alături de noi. Hristos a înviat!
Share