Întâlnirea municipală a tinerilor la Târnăveni Ediţia a V-a

16 Mai 2016
Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Grupul de iniţiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Târnăveni, în colaborare cu Liceul Teoretic Andrei Bârseanu şi Colegiul Tehnic, organizează marţi, 17 mai, Întâlnirea municipală a tinerilor cu tema „Adevăratul Prieten”.

Evenimentul, ajuns la ediţia a V-a, se va desfăşura la Colegiul Tehnic-Târnăveni şi va debuta cu o scurtă prelegere susţinută de Părintele Marius Ciobotaru de la Parohia Laslău Mare.

În continuare, elevii împărţiţi pe ateliere de lucru vor discuta împreună cu preoţii şi profesorii animatori subiectul propus, care se va centra în jurul următoarelor idei: Ce este o prietenie? Care sunt principiile adevăratei prietenii? Hristos- Adevăratul Prieten. Momentele petrecute împreună vor fi intercalate cu jocuri de cunoaştere şi de team-building.

Activitatea se încadrează în tema propusă de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru anul 2016, respectiv, Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti.

Pr. Sergiu Dumitru,

protopop
Share