Activități pentru tinerii din Parohia Ortodoxă Română Galda de Sus

10 August 2016
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop, Irineu al Alba Iuliei, în perioada 6 - 9 august 2015 s-au desfășurat diverse activități pentru tinerii din Parohia Ortodoxă Română Galda de Sus.

Astfel, sâmbătă, 6 august, la Căminul cultural din Galda de Sus a fost proiectat filmul, „Inside out” (Întors pe dos), iar la final s-au discutat câteva idei legate de filmul vizionat, dar și ideea principală a filmului, trecerea prin stadiul complicat al adolescenţei.

Cea de a doua zi destinată activităților cu tinerii s-a derulat în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Cetea, cu sprijinul Grupului de Voluntari ai Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia, desfășurându-se numeroase jocuri socio-educative cu copii din ambele parohii. Ziua a fost încheiată prin săvârșirea Paraclisului Maicii Domnului în Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Galda de Sus, împreună cu toți copiii care au participat la activitățile desfășurate.

La această activitate și-au adus contribuția Grupul de Voluntari ai Protopopiatului Ortodox Român Alba Iulia și nu în ultimul rând, Părintele Marius Cioara, parohul Parohiei Ortodoxe Cetea.
Share