Seară duhovnicească în parohia Șona

11 August 2016
Imaginea a fost ștearsă.Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în prezența Părintelui Ovidiu-Nicolae Pop, protopopul Blajului, la inițiativa părintelui Traian Ghiurfălean, miercuri, 10 august a.c., în parohia cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Șona, a avut loc întâlnirea tinerilor din satele aparținătoare comunei Șona.

În cadrul acestui eveniment duhovnicesc a participat din partea Centrului Eparhial Părintele Păunel Juchi, Inspector pentru Misiune și Tineret și au răspuns invitației preoții și tinerii din parohiile Biia și Sânmiclăuș.

Întâlnirea a debutat cu rostirea de către copiii participanți a Rugăciunilor de seară, apoi au vizionat filmul de scurt-metraj „În așteptarea lui Iisus ” urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri moderate de Părintele Traian Ghiurfălean, paroh al Parohiei Șona.

Seara a continuat cu un program artistic-duhovnicesc început printr-o demonstrație de bătut toaca oferită de copiii care l-au însoțiti pe Părintele Lucian Feșteu din parohia Biia, premianți la concursul național de bătut toaca. Apoi grupul de elevi din cadrul Școlii de Vară din parohia Sânmiclăuș condus de Părintele Claudiu Moldovan, împreună cu ceilalți copii participanți au a susținut un mini-recital de pricesne închinate Maicii Domnului.

La final Părintele protopop Ovidiu-Nicolae Pop a rostit un cuvânt de mulțumire și de încurajare Părintelui paroh și tinerilor prezenți.Imaginea a fost ștearsă.
Share