Școala de vară în parohia ortodoxă Sânmiclăuș

18 August 2016
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, în perioada 15 iulie-15 august a.c., în parohia ortodoxă Sânmiclăuș, Protopopiatul Blaj, a avut loc a doua ediție a Școlii de vară ”Sfântul Ierarh Nicolae”.

În cadrul programului au participat un număr de 25 de copii, unde au avut posibilitaea să-și dezvolte abilitățile practice în atelierele de creație și să se apropie de Dumnezeu prin programele catehetice pe care părintele paroh Claudiu Moldovan împreună cu voluntarii implicați în această acțiune le-au pus la dispoziția copiilor și tinerilor.

Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu Grupul de Inițiativă al Protopopiatului Blaj și se încadrează în tematica Sfântului Sinod pentru anul 2016, Anul omagial al Educației religioase a tineretului creștin ortodox și Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul și al tipografiei bisericești.

În data de 14 august a avut loc festivitatea de încheiere a sesiunii 2016, unde părintele Ovidiu-Nicolae Pop, protopop al Protopopiatului Ortodox Blaj, a adresat cuvinte de apreciere și încurajare celor implicați în acest proiect, iar copiii au primit diplome și rechizite.

Pr. paroh Claudiu Moldovan
Share