Atelier de dezvoltare personală, desfășurat în cadrul proiectului educațional „Roagă-te, Dumnezeu ascultă!”, la Centrul Catehetic „Sfântul Ioan Botezătorul” din Alba Iulia

În cadrul proiectului educațional „Roagă-te, Dumnezeu ascultă!”, derulat de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, în parteneriat cu Centrul Catehetic „Sfântul Ioan Botezătorul” din parohia albaiuliană Tolstoi, sâmbătă, 26 martie 2022, s-a desfășurat o nouă activitate, respectiv un atelier de dezvoltare personală.

Sâmbătă, 26 martie a.c., la Centrul Catehetic „Sfântul Ioan Botezătorul” din Alba Iulia, am fost vizitați de o echipă de polo din Kiev (Ucraina). Fetele, cu vârste între 13 și 17 ani, au participat timp de trei ore la un atelier de dezvoltare personală intitulat „Zâmbete pentru o stare de bine”. Această activitate s-a desfășurat cu sprijinul Asociației „Psihokit” – ce aparține doamnei Mirela Popescu și domnului Valentin Popescu, cărora le mulțumim pe această cale – și cu participarea mai multor eleve voluntare de la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, coordonate de doamna prof. Simona Himcinschi.

Această activitate și-a propus să ofere pârghii de comunicare, sprijin în dezvoltarea punctelor forte și în descoperirea resurselor personale, precum și încurajare spre a petrece puțin timp pentru a învăța ceva nou. Părintele paroh Mihai Himcinschi a luat parte la activitate, îndemnându-le pe tinere să rămână ferme în credință și, alături de Hristos, să treacă peste toate încercările vieții. Acțiunea de astăzi a făcut parte din cadrul proiectului educațional „Roagă-te, Dumnezeu ascultă!”, derulat de Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, în parteneriat cu Centrul Catehetic „Sfântul Ioan Botezătorul” din parohia albaiuliană Tolstoi.

Share