Atelierele „Spune-mi o poveste pentru suflet” au ajuns în Eparhia Alba Iuliei

Biroul pentru viață al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, în colaborare cu Clubul de carte „Cu copiii la povești”, a organizat duminică, 20 martie, atelierul de lectură intitulat „Spune-mi o poveste pentru suflet”, parte integrantă a activităților dedicate Lunii pentru Viață.

Copiii și părinții au avut ocazia să se întâlnească cu Veronica Iani, autoarea și ilustratoarea a peste 15 titluri de cărți ce vorbesc copiilor pe limba lor despre subiecte sensibile, în cadrul unei întâlniri de poveste. Zebra Tina, tigrișorul Milo, ghepardul Seo și girafa Thea sunt personajele mult îndrăgite din ultima apariție a autoarei, „Inimă de aur”, o poveste duioasă și plină de învățăminte.

Luni, 21 Martie, autoarea a poposit în mijlocul copiilor de la Grădinița cu program prelungit nr. 8 din Alba Iulia, la Seminarul Teologic „Sfântul Simion Ștefan”, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” și la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Alba Iulia, urmând ca marți,  23 martie, să susțină încă două ateliere în județul Mureș.

 

Tabita Botoi
Coordonator al Biroului pentru Viață al Arhiepiscopiei Alba Iuliei

Share