Beneficiarii Centrului educațional „Sfântul Dumitru” din Sângeru de Pădure au primit daruri în cadrul campaniei caritabile „Faptele Credinței”

Zilele acestea, cu ocazia prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, copiii din cadrul Centrului educațional „Sfântul Dumitru” din localitatea Sângeru de Pădure au primit daruri din partea a numeroși binefăcători și oameni de bine. De asemenea, echipa de voluntari a Asociației Filantropia Ortodoxă Târgu-Mureș este pregătită pentru a demara și în acest an campania caritabilă intitulată generic „Faptele Credinței”, în cadrul căreia se dorește ajutorarea tuturor celor aflați în lipsuri materiale.

*

Postului Crăciunului este un prilej potrivit să dăruim bucurie celor care sunt în nevoi materiale sau sufletești. Să le dăruim speranță, încredere, un zâmbet sau o îmbrățișare, un cuvânt frumos sau o rugăciune smerită, iar dacă putem, să le dăruim o haină, sprijin financiar sau produse alimentare, medicamente bolnavilor sau dulciuri și jucării copiilor sărmani.

Pentru a încuraja înmulțirea faptelor bune și pentru a aduce bucurie și mângâiere copiilor, vârstnicilor sau persoanelor cu dizabilități care se confruntă cu probleme sociale, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei organizează în această perioadă a Postului Crăciunului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Colecta „Faptele Credinței”, realizată în toate parohiile Eparhiei (Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia).

 

Pr. Mihai Dumitrescu

Coordonatorul Centrului educațional „Sfântul Dumitru” din Sângeru de Pădure

 

Share