Biserica parohiei Gârda a găzduit un concert de colinde cu totul deosebit

Vineri, 10 decembrie a.c., biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din parohia Gârda, protopopiatul Câmpeni, a găzduit un concert de colinde cu totul deosebit.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, vineri, 10 decembrie 2021, la biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din parohia Gârda, protopopiatul Câmpeni, a fost organizat un concert deosebit de colinde. Evenimentul a avut loc începând cu ora 16.00, după slujba Vecerniei, momentul artistic fiind susținut de către Oana Bozga Pintea, care a interpretat un frumos buchet de colinde tradiționale.

De asemenea, în deschiderea concertului, în prezența a numeroși clerici și credincioși din localitate și împrejurimi, au interpretat colinde grupul de copii și tineri din Gârda, precum și tânăra Iunia Dig. La finalul evenimentului, părintele paroh Ciprian Dobra a adresat cuvenitele mulțumiri îndrăgitei interprete Oana Bozga Pintea, precum și tuturor colindătorilor care au vestit cu multă bucurie vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Share