Campanie de ajutorare organizată cu prilejul Praznicului Crăciunului în parohia Râpa de Jos

În parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, sub coordonarea părintelui Dacian Oprea, a fost demarată o campanie de ajutorare cu prilejul Praznicului Crăciunului, care i-a vizat pe copiii și elevii din localitate. Derularea acestei acțiuni a fost posibilă ca urmare a sprijinului deosebit oferit de către numeroși oameni binevoitori.

În zilele premergătoare slăvitului Praznic al Nașterii Domnului, în parohia Râpa de Jos, protopopiatul Reghin, a fost demarată o campanie specială de ajutorare a peste 40 de copii din localitate. Fiecare în parte a fost îndemnat să își exprime, în cadrul unei scrisori, ceea ce își dorește să primească de la Moș Crăciun. Astfel, copiii care au participat regulat la slujbele bisericii, dimpreună cu toți elevii silitori din localitate, au cerut, după potriva fiecăruia, dulciuri, tablete, biciclete, îmbrăcăminte sau alte bunuri. Darurile vor fi oferite copiilor în ajunul Crăciunului, dorindu-se ca și în anii viitori să fie continuată această activitate.

De asemenea, anual, de când păstorește această comunitate de credincioși, părintele paroh Dacian Oprea, însoțit de un grup de tineri din localitate, oferă tuturor persoanelor vârstnice și singure, lipsite de posibilități materiale, pachete cu alimente necesare pentru masa tradițională de Crăciun. În acord cu această acțiune, anul acesta a fost demarată o campanie similară a fost demarată vizându-i ce copiii și elevii din localitate, oferindu-li-se o bucurie de Praznicul Nașterii Domnului. Această activitate a fost posibilă ca urmare a ajutorului oferit de numeroși oameni binevoitori. Pe această cale, părintele paroh dorește să aducă alese mulțumiri tuturor celor care au venit în sprijinul acestui proiect de suflet.

 

Share