Casa de tip familial „Sfântul Apostol Andrei” din Vingard a primit daruri din partea parohiei Sebeş I sector 2

În perioada 15 noiembrie – 20 decembrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei a organizat colecta „«Faptele Credinței» – dăruiește bucurie celor nevoiași!”.

Această acțiune filantropică a fost demarată pentru a aduce bucurie și mângâiere copiilor, vârstnicilor sau persoanelor cu dizabilități care se confruntă cu probleme sociale în perioada grea în care se regăsește întreaga societate, pentru a întări sentimentul de solidaritate cu cei în necazuri. În acest context, credincioşii Parohiei Ortodoxe Române Sebeş I sector 2 au organizat, în data de 20 decembrie a.c., o colectă consistentă de alimente neperisabile pentru copiii Casei de tip familial „Sfântul Apostol Andrei” din Vingard.

Înţelegând că misiunea noastră pe pământ este aceea de a fi solidari cu semenii noştri şi de a le fi aproape în lipsurile, suferinţele şi speranţele lor, nutrim nădejdea că şi pe viitor vom putea rămâne aproape de cei care au nevoie de ajutorul şi dragostea noastră.

 

Preot paroh Cosmin Lazăr

Share