Competiția „Friendship Challenge”, organizată de Asociația Emanoil

Duminică, 26 septembrie 2021, începând cu ora 15.00, Asociația Emanoil va organiza competiția intitulată „Friendship Challenge”.

Evenimentul „Friendship Challange”, aflat la cea de-a treia ediție, se adresează participanților cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani și reprezintă o cursă a provocărilor desfășurată în întreg municipiul Alba Iulia, pe parcursul a trei ore. Astfel, dorim să testăm limitele participanților prin diverse provocări construite special pentru a stimula creativitatea, lucrul în echipă, rezolvarea de sarcini și abilitatea de a forma strategii. Înscrierile se fac doar pe baza formularului de înscriere (valabil până în data de 24 septembrie, ora 23:59).

În competiția prieteniei vor fi în jur de 100 de provocări, notate cu punctaj de la 1 la 100, în funcție de gradul de dificultate. Chiar dacă experiența este premiul cel mare, la finalul competiției, pentru trei din echipele care au adunat cele mai multe puncte, vom pregăti premii surpriză în funcție de punctaj, cooperare, eficiență și munca în echipă.

 

Teodora Ursu
Voluntar Asociația Emanoil

Share