Elevi și dascăli de la Liceul „Corneliu Medrea” din Zlatna au vestit bucuria Nașterii Mântuitorului la Centrul de zi „Sfântul Pantelimon” din localitate

Marți, 12 decembrie 2023, elevi și dascăli ai Liceului „Corneliu Medrea” din Zlatna au oferit momente de aleasă bucurie duhovnicească, în perioada Postului Nașterii Domnului. La inițiativa profesorilor Mihai Zăgrean (Religie) și Marius Luca (Religie), tinerii și cadrele didactice au vestit bucuria Nașterii Mântuitorului la Centrul de zi pentru copii „Sfântul Pantelimon” din Zlatna, coordonat de către părintele Liviu-Iosif Bota, iar la final au oferit daruri. De asemenea, beneficiarii așezământului social au interpretat, la rândul lor, colinde tradiționale. Evenimentul, intitulat „Aducem nădejde, zâmbete și bucurii”, s-a înscris în parteneriatul de colaborare Școală - Biserică.

Pe această cale, aducem alese mulțumiri conducerii instituției de învățământ, prof. Rodica David (director) și prof. Odetta Olălău (director adjunct), precum și prof. Alb Ilie, dascălilor și tuturor elevilor. Este important ca elevii noștri să conștientizeze semnificația și impactul acțiunilor de acest fel, să-i sensibilizeze și să-i implice, ținând seama că la această vârstă se modelează personalitatea fiecăruia. Ne dorim ca tinerii adolescenți să devină mai empatici, implicați și cu inițiativă.

Prof. Marius Luca

Share