Elevii Școlii Gimnaziale „Traian” din Târnăveni au vizitat orașul Marii Uniri, în cadrul parteneriatului Școală - Biserică

În data de 7 mai 2022, elevii claselor II-a B și a III-a C, din cadrul Școlii Gimnaziale „Traian” din Târnăveni, au vizitat câteva obiective turistice din municipiul Alba Iulia, însoțiți de cadrele didactice și de părintele Alin Iernuțan.

Sâmbătă, 7 mai 2022, a fost organizată o excursie pentru elevii claselor II-a B și a III-a C, din cadrul Școlii Gimnaziale „Traian” din Târnăveni, în cadrul parteneriatului încheiat între Parohia Ortodoxă Târnăveni II și instituția de învățământ. Acțiunea a reprezentat un semn de recunoștință și apreciere pentru elevii care au participat în mod frecvent la activitățile educaționale desfășurate cu diferite ocazii, în perioada acestui an școlar.

Tinerii au vizitat obiectivele turistice din orașul Marii Uniri: Catedrala Reîntregirii, Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Mihail” și biserica „Arca noetică” din cartierul Micești, fiind însoțiți de cadrele didactice Camelia Berdea, Daniela Lupean, Maria Iernuțan și de părintele Alin Iernuțan, preot al parohiei Târnăveni II.

Parteneriatul încheiat între Școala Gimnazială „Traian” din Târnăveni, reprezentată de prof. Ioana Bichiș, directorul instituției, și Parohia Ortodoxă Târnăveni II, prin părintele paroh Alin Iernuțan, are o continuitate de câțiva ani și se concretizează în activități educative și recreative, dedicate elevilor instituției de învățământ.

 

Prof. Daniela Lupean

Share