Ghiozdane și rechizite școlare, oferite elevilor din parohia Râpa de Jos

Parohia Ortodoxă Râpa de Jos a reuşit să ofere elevilor din localitate peste 50 de ghiozdane cu rechizite şcolare, la începutul acestui an şcolar, în urma campaniei „Dăruim aripi copiilor noştri”. Prin această campanie, iniţiată de parohia noastră, am dorit să venim în ajutorul unor părinţi cu venituri mai reduse, astfel încât copiii lor să poată beneficia de rechizite corespunzătoare la începerea noului an şcolar. 

Spre marea noastră bucurie, la apelul lansat de Parohia Ortodoxă Râpa de Jos au răspuns numeroşi oameni de bine, motiv pentru care numărul ghiozdanelor cu rechizite şcolare a fost mult mai mare decât ne-am fi aşteptat. Astfel, am putut să facem o surpriză plăcută mai multor elevi din clasele 0-VIII, precum şi unor copii de grădiniţă. Campania „Dăruim aripi copiilor noştri” s-a derulat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Ca urmare a acestor fapte frumoase și deosebite, considerăm că un om educat este un om cu adevărat liber şi, de aceea, pe lângă scopul primordial de a veni în sprijinul părinţilor unor elevi la începutul anului şcolar 2021-2022, campania „Dăruim aripi copiilor noştri” şi-a stabilit încă un obiectiv, respectiv acela de a-i face pe copii să înveţe care este adevărata putere a unităţii. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor celor care au făcut posibil ca micuţii din satul nostru să poată beneficia de ghiozdane, caiete, creioane, radiere, creioane colorate, stilouri, pixuri şi toate cele de trebuinţă în activitatea şcolară.

 

Pr. paroh Iustinian Dacian Oprea

Share