Ierarhul nostru a efectuat o vizită pe șantierul noii grădinițe construite de Arhiepiscopia Alba Iuliei

În data de 23 februarie 2024, Părintele Arhiepiscop Irineu a efectuat o vizită pe șantierul noii grădinițe construite de Arhiepiscopia Alba Iuliei în municipiu.

Vineri, 23 februarie a.c., în ziua pomenirii Sfântului Sfințit Mucenic Policarp, Episcopul Smirnei, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent în Alba Iulia. Întâistătătorul Eparhiei noastre a efectuat o vizită pe șantierul noii grădinițe care se construiește în municipiul reședință de județ. La fața locului, Părintele Arhiepiscop Irineu a evaluat stadiul lucrărilor și a purtat discuții cu domnul Cornel Florea, managerul firmei de construcții ce execută lucrarea, despre obiectivele propuse pentru anul în curs privind ridicarea noii grădinițe.

În a doua jumătate a anului 2022, Arhiepiscopia Alba Iuliei a demarat un nou proiect socio-educațional pentru a veni în sprijinul nevoilor comunității locale. Proiectul presupune edificarea unei noi grădinițe moderne în municipiul Alba Iulia, unde vor putea beneficia de servicii educaționale un număr de aproximativ 65 de copii. Campusul unității preșcolare va cuprinde o clădire generoasă cu spații adecvate pentru activitățile educative ale copiilor, sală de mese, sală multifuncțională, un paraclis pentru rugăciune, un amfiteatru în aer liber și o grădină pentru activități de tip outdoor.

Share