Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a efectuat o vizită pastorală la Centrul pentru persoane vârstnice „Sfânta Ana” din Teiuș

În data de 22 martie 2020, Părintele Arhiepiscop Irineu a efectuat o vizită pastorală la Centrul pentru persoane vârstnice „Sfânta Ana” din orașul Teiuș, așezământ social aflat sub coordonarea părintelui arhimandrit Vasile Crișan, duhovnicul Mănăstirii Dumbrava.

Luni, 22 martie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent la Centrul pentru persoane vârstnice „Sfânta Ana” din orașul Teiuș. Începând cu ora 11.00, Ierarhul nostru, însoțit de părintele Nicolae Ignat, consilier social-misionar în cadrul Eparhiei Alba Iuliei, a efectuat o vizită pastorală la acest așezământ aflat în rețeaua socială a Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. Cu acest prilej, Arhipăstorul nostru le-a oferit daruri beneficiarilor Centrului, adresându-le cuvinte folositoare de suflet și sfaturi duhovnicești.

Centrul pentru persoane vârstnice „Sfânta Ana” din Teiuș a fost înființat în anul 2011, funcționând sub directa coordonare a părintelui arhimandrit Vasile Crișan, duhovnicul Mănăstirii Dumbrava. Activitatea desfășurată în cadrul așezământului este una complexă, oferind celor 15 beneficiari o gamă largă de servicii sociale, medicale, consiliere spirituală, toate aducând siguranță și alintare persoanelor ocrotite aici. Slujba de binecuvântare a Centrului a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu în data de 1 octombrie 2013, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

Share