Instalarea noului preot al parohiei Alba Iulia – Maieri II

În data de 5 octombrie 2021, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent în parohia Alba Iulia – Maieri II, cu prilejul instalării în funcția de preot paroh a părintelui protopop Teofil Slevaș.

Marți, 5 octombrie a.c., zi în care Biserica noastră îi pomenește pe Sfinții Cuvioși Daniil și Misail de la Turnu, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la biserica „Sfânta Treime” din parohia Alba Iulia – Maieri II. Începând cu ora 17.00, Întâistătătorul Eparhiei noastre a oficiat ceremonia de instalare în funcția de preot paroh a părintelui Teofil Slevaș, protopop al Alba Iuliei.

Din soborul clericilor slujitori au făcut parte părintele Eugen Moldovan, consilier administrativ-bisericesc în cadrul Arhiepiscopiei Alba Iuliei, părintele Petrișor Muntean, inspector eparhial, alături de numeroși preoți ai parohiilor municipiului. De asemenea, la acest eveniment deosebit din viața comunității parohiei Alba Iulia – Maieri II au luat parte un număr mare de credincioși dreptslăvitori.

Share