Întâia zi a primăverii, marcată de către beneficiarii Așezământului social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș

Luni, 1 martie 2021, copiii ocrotiți la Așezământul social Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș au oferit o bucurie deosebită vârstnicilor din cadrul serviciului de Îngrijire la domiciliu a persoanelor adulte cu dizabilități din Ocna Mureș, precum și beneficiarilor și personalului angajat din cadrul Unității Medico-Sociale din Ocna Mureș.

Cu multă răbdare, trudă și voință, copiii au confecționat felicitări și mărțișoare, fiecare realizare fiind unică în felul ei, deoarece este conturată manual și cu credință din suflet de copil. Îi felicităm pe toți cei implicați în această activitate, copii și îndrumători, pentru răbdarea, implicarea și seriozitatea de care au dat dovadă în această perioadă. Totodată, amintim faptul că toate creațiile copiilor au fost expuse și în holul Casei de Cultură „Ion Sângereanu” din Ocna Mureș.

Aşezământul social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş a fost înfiinţat în anul 2003 şi oferă servicii sociale unui număr de 44 de copii ocrotiți în cadrul Casei de Tip Familial şi al Centrului de zi. Tinerii beneficiari sunt sprijiniţi pentru a evita abandonul școlar, pentru a-şi îmbunătăți rezultatele şcolare şi a-şi forma principii şi conduite morale în viaţă. De asemenea, în tot acest timp funcționează și un serviciu de îngrijire la domiciliu pentru persoanele adulte cu dizabilități, în care sunt sprijinite 10 persoane.


Asist. soc. Ciprian Orga
Coordonatorul Așezământului social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș

Share