Întâistătătorul Eparhiei noastre a săvârșit slujba înmormântării pentru părintele Ioan Lazăr

În data de 13 mai 2021, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba înmormântării pentru părintele Ioan Lazăr. Paroh al comunității credincioșilor dreptslăvitori din parohia Alba Iulia – Maieri II între anii 1989-2014, părintele Ioan a trecut la cele veșnice luni, 10 mai.

Joi, 13 mai a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent la Biserica „Sfânta Treime” din parohia Alba Iulia – Maieri II. Începând cu ora 12.00, Întâistătătorul Eparhiei noastre, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat slujba înmormântării pentru vrednicul de pomenire părintele Ioan Lazăr, trecut la Domnul în după-amiaza zilei de 10 mai.

La finalul slujbei, Ierarhul nostru, în prezența a numeroși clerici și credincioși, a rostit un vibrant cuvânt de învățătură, urmând ca apoi trupul neînsuflețit al părintelui Ioan să fie așezat în vecinătatea bisericii „Sfânta Treime”, spre nădejdea învierii și a vieții veșnice. Părintele Ioan Lazăr a fost paroh al comunității credincioșilor dreptslăvitori din parohia Alba Iulia – Maieri II între anii 1989-2014.

 

Dumnezeu să îi facă parte de odihnă veșnică și să îl pomenească întru Împărăția Sa.

Share