Întâlnirea Tinerilor Creștini „miniFriendship Challenge Zlatna Edition”

Sâmbătă, 5 iunie 2021, în orașul Zlatna, s-a desfășurat Întâlnirea Tinerilor Creștini: „miniFriendship Challenge Zlatna Edition”, un eveniment care a adunat laolaltă câteva zeci de copii și tineri într-o vânătoare de provocări, desfășurată pe parcursul a trei ore.

Atmosfera a fost animată de către voluntarii Asociației Emanoil, care împreună cu echipele participante au parcurs zeci de kilometri și au rezolvat sute de provocări al căror scop a fost ieșirea din zona de confort, buna dispoziție, creșterea stimei de sine, precum și dezvoltarea creativității și a abilităților de rezolvare de probleme.

Desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, evenimentul face parte dintr-o serie de inițiative creștine de dezvoltare personală dedicate copiilor și tinerilor pe care Protopopiatul Ortodox Alba Iulia le implementează constant. De această dată, activitatea s-a desfășurat sub streașina bisericii, la propriu, în parohiile Zlatna I și Zlatna II, antrenând preoți, copii și tineri din parohiile limitrofe: Pătrângeni, Galați, Vâltori, Izvorul Ampoiului și Valea mică. Mulțumim tuturor celor ce au făcut posibilă această activitate și îi felicităm pe toți concurenții pentru râvnă, efort și autodepășire.

 

Teofil Mihail Slevaș
Președinte Asociația Emanoil

Share