Lansare de carte la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia va fi gazda unui nou eveniment cultural deosebit: lansarea cărții intitulate „Conferințe”, scrisă de către părintele profesor George Remete.

Luni, 4 octombrie a.c., în prima zi a noului an universitar, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, va avea loc lansarea cărții „Conferințe”, semnată de părintele profesor George Remete. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18.00, în Aula Mare „Dumitru Stăniloae” din incinta instituției de învățământ, și va fi moderat de către decanul Facultății de Teologie Ortodoxă, părintele prof. univ. dr. habil. Mihai Himcinschi.

Lucrarea va fi prezentată de părintele conf. univ. dr. Lucian Dumitru Colda, titularul catedrei de Patrologie din cadrul universității albaiuliene. Lucrarea intitulată „Conferințe” a apărut în acest an la București, la Editura Paideia, și conține conferințe susținute de către părintele George Remete cu diverse ocazii, dar și dialoguri avute de sfinția sa în diferite împrejurări, convorbiri transcrise ulterior și publicate sub această formă. Evenimentul se va organiza cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare, astfel că purtarea măștii de protecție și distanțarea fizică sunt obligatorii.

Share