Nașterea Domnului, prăznuită în parohia Sâncraiu de Mureș

În seara zilei de 25 decembrie a.c., de praznicul Nașterii Domnului, biserica din Sâncraiu de Mureș a găzduit un concert de colinde, susținut de grupul de copii al parohiei și de interpreți de muzică populară din zonă.

Sărbătoarea Nașterii Domnului, pe lângă implicațiile sale teologice, are și „darul” de a-i unii mai mult pe oameni. Astfel, în perioada postului, etapă premergătoare sărbătorii Întrupării Mântuitorului Iisus Hristos, mulțime de copii din parohia Sâncraiu de Mureș au fost pregătiți pentru ca în ziua de Crăciun să colinde în biserica parohială. În acest sens, în seara zilei de Crăciun, biserica a răsunat de colindele interpretate de copii și de câțiva artiști locali de seamă.

Cu acest prilej, aducem alese mulțumiri copiilor îndrumați de doamna educatoare Cioban Ana, dar și interpreților Alexandra Togănel, Laura Sand, Teodor și Narcisa Țogorean, Alexandra Dan Beldean și Răzvan Colcer. De asemenea, mulțumim tinerelor Oana Malcoci și Simina Mureșan care au adus un plus de valoare grupului de copii. Nu în ultimul rând, mulțumirile noastre se îndreaptă și spre cei care l-au sprijinit pe Moș Crăciun să aducă daruri pentru cei implicați în această activitate.

 

Preot paroh Ștefan-Gabriel Caraș

Share