Nouă acțiune de donare de sânge în Protopopiatul Sebeș

Joi, 25 noiembrie 2021, o nouă acțiune de donare de sânge a fost organizată de Protopopiatul Sebeș, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Alba. Campania de față reprezintă una dintre numeroasele acțiuni de donare de sânge la care iau parte clericii și credincioșii din județele Alba și Mureș, urmărindu-se în acest fel întrajutorarea celor care au nevoie de sânge.

Joi, 25 noiembrie a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Protopopiatul Ortodox Sebeș, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Alba, a organizat o campanie umanitară de donare de sânge. Cu acest prilej, în incinta Centrului din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, un grup de clerici și credincioși din cuprinsul protoieriei au donat sânge, răspunzând în acest fel apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba (aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu) de a se alătura celorlalți donatori din cuprinsul Eparhiei.

Acțiunea derulată în această zi reprezintă una dintre numeroasele campanii de donare de sânge la care iau parte clericii și credincioșii din județele Alba și Mureș. Astfel, în contextul Postului Nașterii Domnului, este continuat demersul programului „Donează sânge, salvează vieți”, inițiat cu implicarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, urmând ca această chemare să fie extinsă în viitor spre un număr mai mare de persoane care, la rândul lor, sunt îndemnate stăruitor să doneze sânge la centrele de transfuzie aflate în apropiere.

Share