Nunţiul Apostolic din România și Arhiepiscopul Romano-Catolic de Alba Iulia, primiți în vizită de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu

Marți, 22 februarie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Reședința eparhială din Alba Iulia, unde, începând cu ora 12.00, a primit vizita Excelenţei Sale, Mons. Miguel Maury Buendia, Nunţiul Apostolic în România, și a Excelenței Sale, Înaltpreasfințitul Gergely Kovács, Arhiepiscopul Romano-Catolic de Alba Iulia.

În cadrul întâlnirii, înalții prelați au discutat despre problemele spirituale ale lumii contemporane și despre importanța învățăturii evanghelice în societatea secularizată a zilelor noastre. Monseniorul Miguel Maury Buendia a menționat faptul că Suveranul Pontif Francisc I poartă o dragoste aparte față de țara noastră și față de poporul român. De asemenea, Excelența Sa a fost foarte mulțumit de bunele relații inter-creștine și inter-etnice din județele Alba și Mureș, cultivate de către Părintele Arhiepiscop Irineu Pop și Arhiepiscopul Gergely Kovács.

Share