O masă caldă, oferită zilnic persoanelor vârstnice din parohia Târnăveni II

În parohia Târnăveni II, persoanele vârstnice și lipsite de posibilități financiare beneficiază de o masă caldă în fiecare seară, prin implicarea părintelui Alin Iernuțan și a grupului „Bucuria de a dărui” din Târnăveni.

Pentru unii dintre semenii noștri, o masă caldă este cel mai frumos dar pe care l-ar putea primi. În acest sens, compania Ruck Ventilatoare SRL și-a propus să aducă bucurie celor în nevoie, în cadrul unei campanii umanitare. Astfel, prin intermediul grupului de Facebook intitulat sugestiv „Bucuria de a dărui”, voluntari ai Bisericii „Sfânta Treime” din Târnăveni, împreună cu părintele paroh Alin Iernuțan, oferă în fiecare seară câte o masă caldă unor oameni singuri, încercați de nenumărate neputințe și greutăți. În cadrul campaniei, peste 50 de porții de hrană sunt distribuite săptămânal vârstnicilor din cuprinsul parohiei Târnăveni II.

Dorim ca această campanie să aibă continuitate pe termen cât mai lung și să atragă și alte inimi darnice care se pot implica în astfel de acțiuni. Nu există momente mai frumoase în viață, ca atunci când ai sufletul împăcat pentru fericirea celor din jur, care poate să-ți aducă fericirea veșnică.

Bunul Dumnezeu să răsplătească dragostea tuturor celor implicați!

 

Prof. Daniela Lupean

Share