O nouă acțiune de donare de sânge a clericilor și credincioșilor din protopopiatul Luduș

Marți, 29 martie 2022, o nouă acțiune de donare de sânge a fost organizată de protopopiatul Luduș, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu-Mureș. Campania de față reprezintă una dintre numeroasele acțiuni de donare de sânge la care iau parte clericii și credincioșii din județele Alba și Mureș, urmărindu-se în acest fel întrajutorarea celor care au nevoie de sânge.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Protopopiatul Ortodox Luduș a organizat, pe data de 29 martie a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș, o nouă acțiune umanitară de donare de sânge. Cu acest prilej, un număr de 44 preoți și credincioși din cuprinsul protoieriei, coordonați de părintele protopop Lucian Voșloban, au donat sânge pentru nevoile medicale ale semenilor noștri aflați în suferință.

Acțiunea umanitară derulată în această zi se încadrează în seria acțiunilor Pro Viață din cadrul programului „Donează sânge, salvează vieți”, implementat de Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei.

 

Dorin Grama

Share