O nouă conferință duhovnicească, organizată de ASCOR Alba Iulia

Părintele Constantin Jinga, conferențiar universitar la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (Universitatea de Vest din Timișoara), este invitatul unei noi conferințe organizate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – Filiala Alba Iulia, în data de 31 martie a.c.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Paștilor din acest an, ASCOR Alba Iulia organizează o serie de conferințe duhovnicești în mediul online. Întâlnirea de săptămâna aceasta se va desfășura joi, 31 martie 2022, avându-l ca invitat special pe părintele Constantin Jinga, conferențiar universitar la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie (Universitatea de Vest din Timișoara), care va susține prelegerea intitulată „Sfânta Scriptură. Oare ar fi bine să o mai și citim?”.

Conferința va începe de la ora 20.00, fiind transmisă în direct pe paginile oficiale de Facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Doxologia, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube „Doxologia”.

Share