Părintele Arhiepiscop Irineu a vizitat Atelierului de croitorie din cadrul sectoarelor de producţie ale Centrului eparhial

Vineri, 16 iulie 2021, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a vizitat Atelierul de croitorie din cadrul sectoarelor de producţie ale Centrului eparhial. Începând cu ora 10.00, Ierarhul nostru s-a întâlnit cu angajații care își desfășoară activitatea aici, aflați sub atenta coordonare a părintelui Vasile Seicean.

Atelierul de croitorie din cadrul Eparhiei Alba Iuliei a luat ființă în anul 2014, în urma unui proiect de structuri de economie socială. Implementat și înființat în mediul rural, în localitatea Șona, atelierul a fost transferat în noul sediu al sectoarelor de producție ale Arhiepiscopiei, în municipiul Alba Iulia, alături de Tipografie și Atelierul de lumânări, începând cu data de 1 iulie a acestui an. În cadrul atelierului sunt confecționate veșminte preoțești și diaconești, acoperăminte pentru Sfântul Altar și reverenzi, deservind astfel nevoilor liturgice, pastorale și ecleziale bisericești din cadrul parohiilor Eparhiei Alba Iuliei.

Share